Volkorenbrood

Stevig bruin brood met grofgemalen tarwe

Lees Meer  

Licht tarwebrood

Lichtgrijs, luchtig tarwebrood

Lees Meer  

Haverbrood

Luchtig grijs brood met havervlokken

Lees Meer  

Licht speltbrood

Luchtig brood op basis van spelt en tarwe

Lees Meer  

Molenaarsbrood

Luchtig tarwebrood met rogge

Lees Meer  

Gerstbrood

Luchtig, bruin brood met gerstevlokken, gerstemeel en gerstemout

Lees Meer  

Masteluin

Stevig brood op basis van rogge (50%) en tarwe (50%). Zeer rijk van smaak en licht zuur.

Lees Meer  

5-granenbrood

Stevig bruin brood met tarwe, rogge, haver, gerst en spelt

Lees Meer  

Sesam-Rozijnenbrood

Lichtgrijs tarwebrood met witte en zwarte sesamzaadjes

Lees Meer  

Pitjesbrood

Grof tarwebrood met zonnebloempitten, sesamzaad, lijnzaad en maanzaad

Lees Meer  

Zonnepitbrood

Grof tarwebrood met geroosterde zonnebloempitten

Lees Meer  

Pompoenpittenbrood

Grof tarwebrood met geroosterde pompoenpitten en maanzaad

Lees Meer  

Houthakkersbrood

Stevig bruin brood op basis van tarwe en rogge met geroosterde pompoenpitten

Lees Meer  

6-Granenbrood

Stevig donker brood met gierst en maanzaad

Lees Meer  

7-granenbrood

Stevig brood met tarwe, rogge, haver, gerst, spelt, pompoenpitten, lijnzaad en maanzaad

Lees Meer  

Spikkelbrood

Meergranenbrood met gierst, lijnzaad en geplette tarwe

Lees Meer  

Notenbrood

Luchtig bruin brood met rogge en walnoten

Lees Meer  

Brouwersbrood

Stevig speciaal brood met draf van Brouwerij De Coureur (Kessel-Lo) en lijnzaad

Lees Meer  

Rogge verdommeke

Stevig tarwe-roggebrood met krenten en rozijnen

Lees Meer  

Vruchtenbrood

Luchtig tarwebrood met gedroogde vruchten.

Lees Meer  

Stokbrood

Traditioneel stokbrood

Lees Meer  

Half meergranen stokbrood

Bruin stokbroodje met zonnebloempitten, sesamzaad, lijnzaad en maanzaad

Lees Meer  

Fantasiebrood

Luchtig brood op basis van tarwe en spelt met extra zaden en pitten (pompoenpitten, lijnzaad en zonnebloempitten).

Lees Meer  

Rustiek meergranen

Fijngemalen meergranenbrood met een stevige structuur. De mengeling van tarwe, spelt, gerst, rogge en haver zorgt voor een rijke smaak en een stevige bite

Lees Meer